Wersja |
Data zmiany |
Autor |
Opis |
Akcje |
2 |
2014-12-22 14:49:19 |
Paweł Harasimowicz |
Pole category_id zmieniło wartość z '2769' na '2770' |
Podgląd
Zamknij
Pole | Przed | Po |
---|
category_id | 2769 | 2770 |
|
3 |
2022-09-30 11:12:18 |
Emilia Pawluk |
Pole full zmieniło wartość z '<div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">Do zadań Laboratorium Badania Żywności należy:</span></span></div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">1) wykonywanie badań mikrobiologicznych żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych</span></span></div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> – wykrywanie obecności i oznaczanie liczby drobnoustrojów;<br /> 2) wykonywanie badań próbek sanitarnych – wykrywanie obecności szkodników i ich pozostałości</span></span></div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> oraz wykrywanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych powierzchni;<br /> 3) wydawanie atestów na grzyby świeże i susz grzybowy;<br /> 4) wdrażanie nowych metod badań;<br /> 5) współudział w systemie wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych;<br /> 6) udział w badaniach biegłości i porównaniach międzylaboratoryjnych;<br /> 7) opis sposobu znakowania próbek badanych środków spożywczych i porównanie go</span></span></div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> z wymaganiami przepisów obowiązujących w tym zakresie.</span></span></div> ' na ' <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">Do zadań Laboratorium Badania Żywności należy:</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">1) wykonywanie badań mikrobiologicznych żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> – wykrywanie obecności i oznaczanie liczby drobnoustrojów;<br /> 2) wykonywanie badań próbek sanitarnych – wykrywanie obecności szkodników i ich pozostałości</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> oraz wykrywanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych powierzchni;<br /> 3) wdrażanie nowych metod badań;<br /> 4) współudział w systemie wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych;<br /> 5) udział w badaniach biegłości i porównaniach międzylaboratoryjnych;<br /> 6) opis sposobu znakowania próbek badanych środków spożywczych i porównanie go</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> z wymaganiami przepisów obowiązujących w tym zakresie.</span></span> </div> ' |
Podgląd
Zamknij
Pole | Przed | Po |
---|
full |
Do zadań Laboratorium Badania Żywności należy:
1) wykonywanie badań mikrobiologicznych żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych
– wykrywanie obecności i oznaczanie liczby drobnoustrojów;
2) wykonywanie badań próbek sanitarnych – wykrywanie obecności szkodników i ich pozostałości
oraz wykrywanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych powierzchni;
3) wydawanie atestów na grzyby świeże i susz grzybowy;
4) wdrażanie nowych metod badań;
5) współudział w systemie wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych;
6) udział w badaniach biegłości i porównaniach międzylaboratoryjnych;
7) opis sposobu znakowania próbek badanych środków spożywczych i porównanie go
z wymaganiami przepisów obowiązujących w tym zakresie.
|
Do zadań Laboratorium Badania Żywności należy:
1) wykonywanie badań mikrobiologicznych żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych
– wykrywanie obecności i oznaczanie liczby drobnoustrojów;
2) wykonywanie badań próbek sanitarnych – wykrywanie obecności szkodników i ich pozostałości
oraz wykrywanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych powierzchni;
3) wdrażanie nowych metod badań;
4) współudział w systemie wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych;
5) udział w badaniach biegłości i porównaniach międzylaboratoryjnych;
6) opis sposobu znakowania próbek badanych środków spożywczych i porównanie go
z wymaganiami przepisów obowiązujących w tym zakresie.
|
|
4 |
2023-04-05 09:55:34 |
PAWEŁ RATAJSKI |
Pole full zmieniło wartość z ' <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">Do zadań Laboratorium Badania Żywności należy:</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">1) wykonywanie badań mikrobiologicznych żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> – wykrywanie obecności i oznaczanie liczby drobnoustrojów;<br /> 2) wykonywanie badań próbek sanitarnych – wykrywanie obecności szkodników i ich pozostałości</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> oraz wykrywanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych powierzchni;<br /> 3) wdrażanie nowych metod badań;<br /> 4) współudział w systemie wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych;<br /> 5) udział w badaniach biegłości i porównaniach międzylaboratoryjnych;<br /> 6) opis sposobu znakowania próbek badanych środków spożywczych i porównanie go</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> z wymaganiami przepisów obowiązujących w tym zakresie.</span></span> </div> ' na ' <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">Do zadań Laboratorium Badania Żywności należy:</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;">1) wykonywanie badań mikrobiologicznych żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> – wykrywanie obecności i oznaczanie liczby drobnoustrojów;<br /> 2) wykonywanie badań próbek sanitarnych – wykrywanie obecności szkodników i ich pozostałości</span></span> </div> <div> <span style="font-size:1.125em;"><span style="font-family: tahoma,geneva,sans-serif;"> oraz wykrywanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych powierzchni;<br /> 3) wdrażanie nowych metod badań;<br /> 4) współudział w systemie wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych;<br /> 5) udział w badaniach biegłości i porównaniach międzylaboratoryjnych;</span></span> </div> ' |
Podgląd
Zamknij
Pole | Przed | Po |
---|
full |
Do zadań Laboratorium Badania Żywności należy:
1) wykonywanie badań mikrobiologicznych żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych
– wykrywanie obecności i oznaczanie liczby drobnoustrojów;
2) wykonywanie badań próbek sanitarnych – wykrywanie obecności szkodników i ich pozostałości
oraz wykrywanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych powierzchni;
3) wdrażanie nowych metod badań;
4) współudział w systemie wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych;
5) udział w badaniach biegłości i porównaniach międzylaboratoryjnych;
6) opis sposobu znakowania próbek badanych środków spożywczych i porównanie go
z wymaganiami przepisów obowiązujących w tym zakresie.
|
Do zadań Laboratorium Badania Żywności należy:
1) wykonywanie badań mikrobiologicznych żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych
– wykrywanie obecności i oznaczanie liczby drobnoustrojów;
2) wykonywanie badań próbek sanitarnych – wykrywanie obecności szkodników i ich pozostałości
oraz wykrywanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych powierzchni;
3) wdrażanie nowych metod badań;
4) współudział w systemie wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych;
5) udział w badaniach biegłości i porównaniach międzylaboratoryjnych;
|
|
1 |
2014-12-22 14:29:35 |
Paweł Harasimowicz |
Utworzono artykuł 9079 o nazwie 'Zadania Laboratorium Badania Żywności' |
Podgląd
Zamknij
Pole | Przed | Po |
---|
id | puste | 9079 | user_id | puste | 551047 | resource_id | puste | 214 | name | puste | Zadania Laboratorium Badania Żywności | category_id | puste | 2769 | language_id | puste | 1 | short | puste | Zadania Laboratorium Badania Żywności | full | puste |
Do zadań Laboratorium Badania Żywności należy:
1) wykonywanie badań mikrobiologicznych żywności, składników żywności, dozwolonych substancji dodatkowych
– wykrywanie obecności i oznaczanie liczby drobnoustrojów;
2) wykonywanie badań próbek sanitarnych – wykrywanie obecności szkodników i ich pozostałości
oraz wykrywanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych powierzchni;
3) wydawanie atestów na grzyby świeże i susz grzybowy;
4) wdrażanie nowych metod badań;
5) współudział w systemie wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych;
6) udział w badaniach biegłości i porównaniach międzylaboratoryjnych;
7) opis sposobu znakowania próbek badanych środków spożywczych i porównanie go
z wymaganiami przepisów obowiązujących w tym zakresie.
| publishfrom | puste | 2014-12-22 00:00:00 | _active | puste | 1 | slug | puste | zadania-laboratorium-badania-zywnosci |
|